СТРАХОТНА ФИГУРА С FATBURNER by BILIANA YOTOVSKA
ДАННИ ЗА ПОРЪЧКА
*ОСТАВАЩИ БРОЙКИ: 1258 бр.

СВАЛИ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ И СЕ ПОГРИЖИ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ

СЕГА

КАЖИ КРАЙ

НА НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО И СЕ РАДВАЙ НА СТЕГНАТО ТЯЛО

Направи първата крачка към здравословния начин на живот! Започни да спортуваш и да се храниш здравословно!


Не ти предлагам “ВЪЛШЕБНО ХАПЧЕ”, с което се постигат чудеса… Определено ще се наложи и да се потрудиш! Лично гарантирам, че ако се комбинира с подходяща физическа активност, моят FATBURNER със сигурност ще допринесе за по-бързи и дълготрайни резултати – без да чувстваш умора и отпадналост.

СДОБИЙ СЕ С

МЕЧТАНОТО

Стегнато, здраво и
тонизирано тяло!

“През дългогодишната си професионална кариера съм пробвала какви ли не хранителни добавки за контрол на теглото и поддържане на добра фигура. Моят екип от професионалисти направи специално проучване и събра мощна комбинация от полезни активни съставки, които по съвсем естествен и безопасен път предизвикват стопяването на излишните мазнини. FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA съдържа Гарциния Камбоджа, Л-карнитин и Зелено кафе. Уникални съставки, които се насочват където трябва и те зареждат с енергия, засилват метаболизма и намаляват апетита. Гарантирам ти, че ако съчетаеш моя FAT BURNER със спорт, ще постигнеш оптимални резултати!” Биляна Йотовска

ОТСЛАБНИ ТРАЙНО

ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН

БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Запомни – няма такова нещо като “ВЪЛШЕБНО ХАПЧЕ”, с което да отслабнеш, без да се поизпотиш в залата! Всички хапчета и медикаменти, обещаващи незабавни резултати, са лъжливи и могат да повлияят неблагоприятно на твоето здраве. Храни се здравословно и тренирай! Помогни си с FATBURNER by BILIANA YOTOVSKA и постигни желаната фигура здравословно и трайно!

ПРЕДИМСТВА

 • Бързи резултати

  Благодарение на FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA ще получиш мечтаните резултати по-бързо, отколкото очакваш.

 • Чиста формула

  Продуктът съдържа изцяло безвредни съставки, които стимулират по-бързото постигане на резултатите. Напълно пречистена растителна формула, която съдържа в себе си всичко необходимо, за да премахне излишните килограми!

 • Забележителна промяна

  Тази хранителна добавка оказва благоприятно влияние върху организма ти, като го тонизира и стимулира да се бори с ненужните мазнини. Резултатите са най-добри, когато се съчетават и с физическа активност!

 • Благотворно влияние върху организма

  Промяната в тялото и настроението ти няма да остане незабелязана! Така със сигурност ще подобриш стандарта си на живот.

 • Конкурентна цена

  Най-изгодният и сигурен метод, чрез който да постигнеш желаното тяло! Не харчи излишно пари за други скъпи методи, а си подари FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA и се убеди сам в резултатите му!

3 стъпки за постигането на

ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ

 • 1. FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA

  Приемай го сутрин и преди тренировка, а в дните, в които не тренираш – сутрин и вечер по една или две капсули, за да постигнеш желаните резултати!

 • 2. Движи се! Спортът е здраве!

  FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA, в комбинация с подходяща физическа активност, ще доведе до максимално трайни резултати!

 • 3. Бъди уверен и не се отказвай!

  Гарантирам ти, че използвайки FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA в съчетание с правилен хранителен режим и спорт, ще получиш своето мечтано тяло и увереността, от които се нуждаеш!

Биляна Йотовска е победител в най-престижния фитнес конкурс в света – “FLEX BIKINI MODEL SEARCH”, Лас Вегас. Тя е абсолютен балкански и многократен републикански шампион в категория “БИКИНИ ФИТНЕС”.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA

Е ПРОИЗВЕДЕН И СЕРТИФИЦИРАН В САЩ

Продуктът е тестван и отговаря на всички стандарти за качество.

 • Капсули, удобни за приемане и със 100% чисто съдържание на съставките

 • Високоефективна и модерна технология на производство

 • Съобразен и произведен според изискванията на GMP (Good Manufacturing Practises)

СЪСТАВКИ

 • ХРОМ ПИКОЛИНАТ
 • ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА
 • Л-КАРНИТИН
 • ЗЕЛЕНО КАФЕ

ДЕЙСТВИЕ

Комбинацията от четирите основни съставки, борещи се с натрупването на излишни мазнини в твоето тяло, превръща FATBURNER by BILIANA YOTOVSKA в една уникална хранителна добавка за контрол на теглото. Приемът ú, комбиниран с физически упражнения, води до впечатляващи и трайни резултати. Всички съставки, работещи в комбинация, ефективно изгарят мазнините и спомагат за тяхното преобразуване в енергия, което дава повече издръжливост на твоето тяло, увеличава синтеза на въглехидратите, регулира апетита и намалява глада за сладко, поддържа нивата на холестерола в норма и едновременно с всичко това намалява умората и увеличава нивата на издръжливост. С FATBURNER by BILIANA YOTOVSKA и подходящите за теб упражнения наистина ще постигнеш впечатляващи резултати!

Поръчай сега

СВАЛИ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ! ПОРЪЧАЙ ТВОЯТА ОПАКОВКА

СЕГА

Поръчай сега!